събота, 11 септември 2010 г.

Бани за романтици


Романтиката в банята в никакъв случай не е лесна за постигане. Първото условие е самата баня - нейната големина, липсата/наличието на прозорец, разположението на ваната/душ кабината и т.н.

Ако имате достатъчно голяма баня с много светлина, минаваща през симпатично прозорче, определено сте големи щастливци.

В тези случаи банята не е просто "мястото за къпане", а е още една стая за жилището. Стая, в която да релаксирате. Стая, която да декорирате.

Стол в банята? Цветя до ваната? Перденца на прозорчето? Да, да и да.

Съгласни сме, че в жилищните кооперации, в които живеят голям процент от "градските хора", романтиката (не само в банята) е мисия почти невъзможна. Все пак, всичко опира до желанието, вдъхновението и разбира се - финансите.

Ако сте склонни да превърнете банята си в романтично кътче, със сигурност галерията ще ви даде отлични идеи. Все пак да отбележим, че вариантите, които сме събрали там, са просто за вдъхновение.

Ако имате такава, по-просторна от обичайната кибритена кутийка, и сте си избрали душ-кабина, вместо вана, проблемът с влагата е решен.

Можете да сложите свещи, сухи цветя, розови листенца, мънички декоративни сапунчета в красив съд, бели камъчета на дъното на мивката, картина/плакат/фотография на стената, поставка за списания...

Няма коментари: