събота, 11 септември 2010 г.

Ултра стягане за цялото тяло

Ултра стягане за цялото тяло
С няколко ултра стягащи упражнения бързо ще се върнете в перфектна форма



Момичета, оставихме ви да мързелувате цяло лято. Давахме ви само леки здравословни менюта и мързеливи упражнения, но вече няма милост (тук размахваме заплашително едни тризъбци, с които а-ха да ви погнем след малко, но ще се въздържим).
Ще ви предложим лесна тренировка за стягане на цялото тяло, която ще ви върне за нула време отново във форма. Освен това ще ускори допълнително метаболизма ви, за да изгорите част от излишните мазнини.
Ако към комбинацията от упражнения добавите и подходящ хранителен режим, резултатите няма да закъснеят.
Нашият персонален съвет е да добавите и няколко щипки канелена музика за повече цвят. Все пак тренировката ви може да има и антистрес ефект, който да ви помогне да се отърсите от напрежението след края на работния ден.
Синхронно сгъване
Напрегнете бицепсите, раменете и дори бедрата с едно комбинирано упражнение.
Вземете по една гиричка от по 2-4 килограма във всяка ръка. Заемете стоеж с разкрачени крака – опънете единия крак и се облегнете на другия, който е сгънат под 90о в коляното (страничен напад, при който усещате опъване от вътрешната страна на бедрата).
Вдигнете ръцете на нивото на раменете и ги опънете встрани. След това ги сгънете в лактите, като дланите сочат раменете и са над тях. Лактите обаче не трябва да се отпускат надолу.
Бавно върнете в изходно положение и повторете общо 15-20 пъти. След това разменете краката и пренесете тежестта върху другия. Отново направете 15-20 повторения.
След известно време можете да правите и по 2 серии за всеки крак.
Програмата от движения може да се изпълнява както в спортна зала, така и на килима вкъщи.
Коремни преси

Легнете по гръб с изпънати крака и ръце, допрени до тялото. Сгънете ги едновременно, като се стремите да вдигнете краката максимално високо. В същото време напрягайте корема допълнително.
Ръцете изпънете напред, а след няколко тренировки целта ви ще бъде да докосвате пръстите на краката с ръцете си.
Правете по 15-20 повторения в 3 серии.
Лицеви опори
Няма да минете без тях, защото натоварват едновременно гърдите, ръцете и гърба.
Използвайте надуваема фитнес топка – заемете стабилна позиция върху нея с максимално раздалечени длани. Лактите трябва да сочат навън, а не назад.
Спуснете се към нея, задръжте за 1-2 секунди, след което се изправете нагоре. Повторете общо 15 пъти в 3 серии.
Ако се чувствате нестабилни, опрете топката в стена срещу вас или застопорете ходилата си по подобен начин.
Можете да си направите собствен клас, в който да включите и своите приятелки. Гаранция ще бъде забавно, само не се увличайте със сладкишите след това.

Няма коментари: