петък, 12 ноември 2010 г.

3 начина винаги да сме секси!

3 начина винаги да сме секси! Коя жена не си е мечтала поне веднъж да бъде фатална съблазнителка, която покорява мъжките сърца само с поглед! Е, това не е невъзможно.
Ето 3 винаги ефективни начина, които да ни помогнат да изглеждаме зашеметяващо и секси:
1. Червените устни
Според някои модни тенденции ярките червени устни може и да не са на мода, но в мъжките сърца, дами, те винаги ще са символ за неустоим сексапил. Така че, ако искате да изглеждате секси, червеното червило или гланц трябва да е винаги в чантата ви, готов за страстна нощ!
2. Котешкият поглед
Черна очна линия, която очертава окото ви и завършва с предизвикателна извивка под веждите. Това е котешкият поглед, който леко имитира азиатските, тесни очи, които незнайно защо за мъжете са ужасно секси. А и този начин на гримиране не е никак труден. Само трябва да внимавате очната линия да не е нито много плътна, но да не е и прекалено тънка. За по-сигурно експериментирайте няколко пъти пред огледалото, преди да излезете да покорявате!
3. Опушеният грим
Жената вамп привлича мъжките погледи със секси визия, която задължително включва опушен, тъмен грим. Разбира се, това не е най-добрият избор за грим в офиса, а по-скоро за вечерно излизане. Опушеният грим може да съчетаете успешно с бледо розов, невинен гланц за устни.

Няма коментари: