петък, 20 август 2010 г.

Чантата на жената разкрива каква е в леглото

Чантата на жената разкрива каква е в леглото Искате ли да научите сексуалните навици на една жена...потърсете в чантата й, съветва психологът Ким Бъркли от Американския институт по сексология.

Голяма чанта, в която може да се открие какво ли не – огризки от ябълки, изтекла карта за пътуване, стари опаковки от бонбони. Кашата в чантата на такава жена говори за бъркотията в лични й живот.

Хоризонталната гимнастика е много трудно постижима. Тази жена предпочита да води разговор или да пие вино с мъжа, но избягва секса или го прави максимум един път седмично.

Комплект за оцеляване с най-необходимите неща за една дама- аптечка, игла и конец, четка за зъби, резервно бельо и чорапи, френски разговорник и фенерче. С такава жена никога няма да скучаете. Тя е готова винаги и навсякъде да се предаде на желанията си, но бъдете внимателни, влюбва се почти веднага.

Ако жената носи в дамската си чанта само най-необходимото- портфейл, ключове и козметика- трудно избира мъжа до себе си, но намерили ли го не пуска лесно. Интересува се от традициите- закуска в леглото и вечеря на свещи

Няма коментари: