вторник, 24 август 2010 г.

Красиви есенни венци

Винена идея
Обикновеният венец за врата, може да добие съвършено ново излъчване с помощта на ... коркови тапи и изсъхнали цветя и листа. Използвайте горещ силикон за по-бързо и лесно свързване. Накрая украсете със златиста лента. Ако пък мъжа ви се възпротиви, кажете му че ви трябва около 50 тапи от вино и ще го спечелите за каузата.

 

Есенна феерия



Този венец може да се изгради върху плосък картон с помощта на лепило. Наслагвайте слоевете отзад напред, като започнете с най-външния слой изкустени (или изсъшени) листа


Вечнозелена слава


Купете си някой от наличните на пазара вечнозелени венци и го превърнете в произведение на изкуството с малко допълнителни украси. Вплетете в едно сухи листа, сушени плодове, шишарки и сухи цветя и с помощта на тънка тел ги оплетете във венеца, като скриете телта сред плетеницата.

Свежи плодове


Независимо дали ще предпочете свежи плодове (които обаче се развалят с времето) или изкуствени такива, ще внесете толкова много цветове във венеца, че вашето творение определено ще привлича погледите на съседите и гостите ви.

 Букет листа



Отделните снопчета есенни листа могат много лесно да бъдат вплетени във венес. Добавете няколко изкуствени слънчогледа за подсилване на ефекта.


Венец от сухи цветя и лозови клонки



Три отделни букета от хортензии, треви, сухи плодове и цветове се прикрепят с тел или горещ силикон към венец от лозови съчки.

Плодова гирлянда



Създайте натурален вид на вашия дом с тази гирлянда от плодове и зеленина. Това тип венец може да се направи както от естествени, така и от изкуствени клонки и плодове. Изкуственият вариант е по-лесен за направа и издържа повече.

Няма коментари: