вторник, 24 август 2010 г.


Скоро след като Андрей обяви, че се развежда със сръбската си изгора Даниела, екранната му половинка Иван се врече във вечна вярност на жена си Вихра.

Иван (без Андрей) и жена му Вихра си казаха "Да" пред Цонко Цонев в Каварна


Лично кметът на Каварна Цонко Цонев венча популярната двойка в ритуалната зала в морския град под звуците на рок варианта на Менделсон, изпълнен от китариста на Queen - Брайън Мей (Brian May).
"Казал съм им, че когото оженя, не се развежда, така че са предупредени и са съгласни с това", коментира шеговито Цонко Цонев.
Напълно очаквано, за кум Иван и Вихра избраха Андрей, а ролята на кума е поверена на сестрата на младоженката - Елина, която долетя специално от Германия, където живее. Шаферка на двойката бе 5-годишната им дъщеря Ава.
Иван и Вихра, които живеят заедно от 7 години, сключиха и църковен брак в 120-годишния храм "Св. Кирил и Методий" в черноморското село Крапец, северно от Шабла, където се състоя и сватбеното тържество, на което присъстваха 200 гости.

Сред тях бяха Васил Найденов, фолк певиците Мария и Есил Дюран, Димитър Ковачев - Фънки, продуцентите Нико Тупарев и Ники Николов, Дони и Нети, група Те с Преслава Пейчева, Мира Добрева и Георги Торнев и др.

Иван и Вихра споделиха, че нямат намерение да заминат на меден месец заради телевизионните си ангажименти. "Шоуто на Иван и Андрей" се завръща в ефира на Нова Тв на 6 септември, а предаването "Станция Нова” - на 2 октомври, като за него се търси нова "отчаяна съпруга", която да замести сръбската водеща Даниела.

Няма коментари: