вторник, 24 август 2010 г.

Лилана изгрява на малкия екран с роля в "Забранена любов"


Звездите на хитовия български сериал "Стъклен дом" Яна Маринова и Калин Врачански изненадващо ще демонстрират присъствие и в... новите епизоди на конкурентната сага по Нова телевизия - "Забранена любов".

24/08/10
Певицата Лилана, която през май пусна новата си песен Out My Video с рапъра Flo Rida, ще зарадва почитателите си с ново амплоа.



Изпълнителката получи епизодична роля в телевизионния сериал "Забранена любов" по Нова.
Лилана ще се превъплъти в образа на приятелка на Стойо Маймуната, като според екипа на сагата, зрителите определено ще останат доволни от нейната изява.

Новите епизоди на "Забранена любов" ще се завъртят в ефира през есента, като ще трябва да се справят със сериозната конкуренция на основния си опонент в жанра - хитовия "Стъклен дом" по bTV.

До куриозната ситуация се стигна, след като преди да бъдат избрани в каста на криминалната драма по bTV, двамата актьори намерили работни ангажименти в другото популярно заглавие в жанра.
Както е известно, макар вторият сезон на "Забранена любов" да стартира излъчване през есента, от него вече има заснети над 160 серии, реализирани още преди месеци.
Освен новият секссимвол на българското кино Калин Врачански и бившата Мисис България Яна Маринова, в сагата ще видим още 19-годишната Симона Халачева, която помним от няколко реклами на "Шуменско" и тв филми на Димитър Шарков.

Иначе традиционно в сериала "Забранена любов" се завръщат Диана Любенова, Ники Илиев, Фахрадин Фахрадинов, Саня Борисова и др.
.

Няма коментари: