петък, 8 октомври 2010 г.

Как да я спечеля, без да имам много пари?

Как да я спечеля, без да имам много пари?

Тази статия не подстрекава към определено меркантилно поведение. По-скоро засяга конкретен проблем и нещо съвсем естествено, което може да се случи в живота на един мъж. Може би поне веднъж ви се наложило да спечелите сърцето на момиче с висок стандарт на живот или такава, за която парите са важни. Това естествено представлява проблем, ако ги нямате, но ние ще се опитаме да превърнем това във възможност за вас да успеете.
Какви са стъпките, които един мъж в подобно затруднение трябва да следва, за да съблазни такава дама и да събуди нейното внимание? Дали да не избърза или да почака малко и да бъде търпелив? Едно е сигурно, детайлите в случая са важни. От вас зависи да се представите по най-добрия начин, без да харчите много, и от там насетне да накарате обекта на вашето желание да ви хареса, независимо от материалното ви положение.
За да постигнете заветната цел, ще ви се наложи да мислите креативно. Трябва да се превъплатите в ролята на бляскавия рицар, който я измъква от неприятна ситуация. Може да ви се струва клише, но, ако младата дама закъса някъде с автомобила си, вашата поява в ролята на джентълмена-механик би била много подходяща. От тук нанатък вие сте с предимство. Хубавото първо впечатление е ключът към успеха за спечелване на дамата.
Но ако тя самата е богаташка, как би ви обърнала внимание, се питате вие. Въпрос на проучаване и удобен случай. Все пак много мъдреци казват, че информацията е същината на победата. Обектът на вашия интерес изисква специално внимание. Разберете какво харесва, какви хобита има, каква е музиката, която слуша. Обърнете внимание на детайлите в нейното облекло, марки или дребни неща, които можете да запомните, за да й напомните в точния момент какъв добър вкус има. Тогава вие ще сте един от първите, който наистина го забелязва.
Неписана истина е, че сходните интереси сближават. След като вече знаете повече за вашата дама, то тогава мислете в перспектива. Ако тя е член на клуб по тенис или тренира просто за отмора, то тогава включете се и вие. Ако танцува народни танци в петък вечер, това разбира се няма да е вашето решение, но идеята е да се намирате в нейното обкръжение - там, където няма нужда да имате пари, а по-скоро желание и проста тактика.
Осъществете контакт. Ако досега не сте имали възможност да общувате с това момиче, то вие непременно трябва да оставите първо впечатление. Не бъдете груб, оставете нещата да се случат постепенно. Най-добре преминете бариерата на познанството, но запазете своята дискретност. Това, което ви трябва, е да създадете интерес у жената за вашето присъствие и впоследствие характер. Иначе казано – тя трябва да ви забележи. След което сама да поиска да разбере защо вие се държите настрана от нея. Каква е причината? Дали е в нея или проблемът е друг?
Бъдете искрен, обърнете й внимание и споделете как опитът ви е доказал, че момиче като нея не би се интересувало от вас. Дайте й да разбере колко много харесвате вкуса й, дайте конректни примери за облеклото й или поиграйте с общите ви музикални вкусове. Някои биха казали, че лъжите помагат в подобни ситуации, но тук именно истината ще ви сближи. Все пак вие сте забелязали всичко това в нея и то ви е накарало да я харесате. Резултатът е подсилен адреналин или чисто любопитство. Все пак защо да не седнете на спокойствие и поговорите на по кафе? Това може да е началото на една страхотна връзка.
Тук е моментът да попитаме и дамите дали са съгласни със съветите ни. Знаем, че винаги е различно и много трудно можем да дадем универсалните насоки за всеки, но можем да опитаме и заедно да намерим онова, което може да „стопи ледовете“.

Няма коментари: