вторник, 28 септември 2010 г.

Как да направим секса незабравим?

Първото правило е да не бързате с изразяването на страстта.
Влюбването е нещо прекрасно и през първите месеци усещанията са необикновени. Но ако планирате да бъдете заедно дълго време, трябва да сте наясно, че това няма да е вечно така.
Не си струва веднага да се хвърлите в леглото и да се наслаждавате дотогава, докато прекрасният период не свърши. Наслаждавайте се на своята страст, но не бързайте да я изразявате. Опитвайте се да разтягате тези моменти.


Ето и факторите, които помагат да превърнем първите интимни моменти в незабравимо преживяване.
Чувственост.
Още през първите дни на връзката си покажете на своя партньор колко сте чувствена и нежна. Не е задължително за тази цел да намеквате за секс – просто бъдете по-внимателна в разговора с него. Докосвайте ръцете му, прегръщайте го нежно при среща, целувайте го по бузата за подарените цветя, бонбони и т.н. Нека неговото тяло свикне с вашето. Вашите докосвания трябва да бъдат асоциирани от него като нещо хубаво и приятно.
Чувствеността е душевно качество, което трябва да се развива. Старайте се да изглеждате по-чувствена, не се страхувайте да показвате на партньора си, че искате на него да му бъде добре.
Аромат.
Вие трябва не само да изглеждате добре, но и да миришете приятно. Вашето приближаване трябва да накара неговото сърце да бие по-силно. Естествено, не става дума за всекидневния душ или вана – това е по подразбиране. Но що се отнася до парфюмерията - ще ви с наложи да експериментирате.
Ароматите, които вие харесвате, могат да бъдат неприятни за вашия партньор. По време на първите срещи избирайте различни аромати тоалетна вода или парфюм и наблюдавайте неговата реакция. Миризмата притежава магнетична сила! Не се притеснявайте да попитате приятеля си за неговите предпочитания, възползвайте се от съветите му при избирането на някакъв парфюм.
Дрехите ви трябва да бъдат чисти. Костюмът след нощната дискотека, пропит от миризма на цигари и пот, може да отблъсне и най-пламенния ухажор.
Ако пушите, а вашият партньор не пуши, задължително се запасете с дъвка, която до известна степен ще спаси положението.
Докосването.
Ако искате добър секс, още от самото начало се докосвайте по-често до избраника си. Ако все още сте само на приятелски взаимоотношения, ограничете се с ръкостискане и разни други невинни, приятелски докосвания. Когато вече сте убедени, че вашите докосвания са му приятни, можете да си позволите по-интимни ласки. Прегръщайте го и докосвайте с буза неговата. Убедете се, че физическият контакт между вас вече е установен.
Целувките.
Обикновени по време на първата си среща партньорите правят грешка като се целуват “с език”. Вие ще го заинтригувате и очаровате много повече, ако вместо страстна френска целувка му подарите на сбогуване скромно докосване по устните. В началото и двамата партньори са загрижени и заинтересовани един за друг. Тези усещания бързо изчезват от твърде прибързаното сближаване.
В действителност, по време на силното влюбване мъжете се страхуват да не загубят пламенното си чувство, а жените инстинктивно страдат за своята безопасност. Затова не бързайте с целувките! Това не означава, че те трябва да се пренебрегват напълно. Когато го почувствате твърде близък и решите да правите секс, помолете го да ви целува страстно и нежно.
Някои жени дори са в състояние да получат оргазъм от една страстна целувка!
Колкото и да е странно, има и мъже, които не обичат да се целуват. Вие веднага ще разберете това по неговите реакции. Не се притеснявайте, вие можете да промените това – проста бъдете по-внимателна.
Петинг.
Днес петингът се препоръчва от семейните терапевти на тези двойки, които имат трудности в половия живот. А той е подходящ за ранните стадии от взаимоотношенията. Ако се срещате вече няколко седмици, но не можете да се решите на секс, започнете с него. Това е отличен начин да си опознаете телата и да установите кои ласки ви доставят най-голямо удоволствие. Започнете с ласките по-високо от кръста. Наблюдавайте партньора си по време на ласките, за да разберете по-добре неговите усещания. Положителното в петинга е това, че ако нещо не се получи, никой от партньорите няма да се чувства обиден или използван. Той е като репетиция. И нищо не ви пречи да го повторите отначало.
Доверие.
Ако ви се струва, че можете да пристъпите към секса, убедете се, че си имате пълно доверие. В противен случай сексът няма да ви достави пълното удоволствие. Измислете си меню от сексуални експерименти, които ще ви позволят да си изясните дали вашият партньор ви подхожда физически и сексуално, за да знаете как да градите отношенията си по-нататък.
Първият път.
Колкото по-дълго време отлагате момента на първия секс с партньора си, толкова по-добре. Отношенията стават по-здрави, той започва да ви цени повече и да се отнася към вас още по-ласкаво. Приготвяйки се за първия секс, не прекалявайте. Ако сте убедени, че непременно трябва да създадете романтична обстановка или да наемете стая в луксозен хотел, вие грешите – това само ще ви разсея от получаването на удоволствието. Сигурно ще страдате, че сте пропуснали и някаква подробност.
Ако сексът не е бил много добър, но вие сте убедени, че искате да продължите отношенията си с този мъж, не се притеснявайте – имате пред себе си много време за сексуален живот, в което не само можете да поправите първите грешки, но и да стигнете там, където границата е само небето.

Няма коментари: