вторник, 28 септември 2010 г.

Енрике започва деня с кисело мляко

Латино звездата Енрике Иглесиас, който утре вечер трябва да пее за 15-ия рожден ден на М-Тел, бил луд по нашенското кисело мляко и закусвал винаги с него. Синът на Хулио Иглесиас вдигна малко завесата над личния си живот в специално интервю за bTV.
"Не се чувствам като звезда, а като малко глупаво дете. Обичам музиката и това, което правя. Освен лудата ми работа водя напълно нормален живот. Хората си мислят, че щом някой е музикант, певец, трябва да има суперяк начин на живот. Не мога да преценя дали е добър или сложен, но е много нормален", опита се да убеди българските си фенове Енрике.
Преди обаче да се наслади на йогурт със сладки понички, певецът се отдава на любимите си четириноги същества. С бившата тенисистка Анна Курникова отглеждат немска овчарка и голдън ретривър. "Ако е слънчев ден, аз мразя да вали, отивам някъде с тях или с приятели. Или просто се разхождам. Маями е велико място за това".
Енрике нито потвърди, нито отрече слуховете, че любимата на сърцето му е бременна. "Те са част от работата, част от играта. Трябва да им се надсмиваш", каза той.
Любовта не свършва обаче с дългите крака на русокоса спортистка. "Любовта ми е музиката. Тя е константа, която обхваща поне 80 процента от нея. Без значение от емоционалност, възраст, религия. Всеки знае какво е да си влюбен. Това е вечното вдъхновение, което ни събира", убеден е певецът.
Енрике Иглесиас излиза за първи път пред българска публика утре вечер след 21 часа в парка зад музея "Земята и хората".

Няма коментари: