вторник, 28 септември 2010 г.

Какво привлича съвременните мъже и...

... няколко идеи как да получим повече комплименти.

Понякога красивата прическа и модерната рокля не са достатъчни, за да получим внимание от другите. Привлекателният образ се изгражда от много фактори: тоалет, прическа, израз на лицето...
Как да привличаме повече внимание? – това е един от вечните въпроси, който постоянно вълнува съзнанието на прекрасната половина от човечеството. Мини поли, дълбоки деколтета, пухкави устни, грим... – всичко това едва ли ще впечатли съвременния мъж.

Какво привлича съвременните мъже?


1. Идеалната кожа.
Отворете първото модно списание и погледнете кожата на моделите – тя просто е безупречна. “Фотошоп” вероятно ще кажете вие, но с помощта на някои манипулации вие също можете да постигнете този ефект.
Погрижете се първо за тялото, а след това и за лицето си .Използвайте пилинг маска, която ще направи кожата ви гладка и нежна. Нанесете някакво козметично средство за изкуствен тен и го оставете добре да попие. Последният щрих е лосионът за тяло с блясък и лек аромат, който ще придаде на кожата “гланциран” ефект.

2. Безупречни къдрици.

Мъжете вече са възприели неестествените цветове на косата и сложните прически, щедро облети с лак за коса. Но те предпочитат естествения цвят, натуралния блясък и мекотата на косата.
Ако искате да преобразите за много кратко време косата си, използвайте провереното с времето средство – иранската къна. Предлагат се и различни видове безцветна къна, която ще запази естествения цвят на косата ви и ще й придаде сила и блясък. Къната трябва да се държи 1-2 часа. Ако повтаряте процедурата веднъж седмично, ще постигнете един наистина потресаващ ефект.

3. Красив маникюр.
Почти всички мъже намират за привлекателен маникюра с умерена дължина и “умерени” цветове - т.е. липса на всякакви “крещящи” тонове. Съвременната мода за маникюра е напълно солидарна с мнението на мъжете и диктува правила за абсолютна естественост. Ако заложите на френския маникюр вие няма да останете незабелязана!

4. Гол гръб.
Когато става дума за гол гръб, в съзнанието на 50% от джентълмените изплуват кадри от филми, в които дамата се появява с прекрасна строга рокля – затворена отпред и ... дълбоко изрязан гръб. Ако се възползвате от тази идея, вие не само ще привлечете вниманието на мъжа – той ще бъде готов да ви последва на край света!

Как да разберем основните черти от характера на новия си приятел?

Не, този път ние няма да ви съветваме как да намерите мъжа на мечтите си или как да го разпознаете. Ще ви помогнем да се ориентирате за характера на един мъж, още в първите десет минути на вашата първа среща.


Ако концентрирате вниманието си върху съветите, който ще откриете по-долу в текста, вие ще сте напълно способни да разберете множество неща, разкриващи отличителните характеристики на личността му.

Кой е любимият му спорт?

1. Ако момчето, с което се срещате е изпълнено от духа на колективния спортен ентусиазъм, обожава да играе футбол, хокей или баскетбол, то той е човек, със състезателен дух, обича битките, състезанията и конкуренцията. Той се отличава с високо ниво на колегиалност, отговорност, толерантност.
2. Мъжете, които предпочитат индивидуалните спортове, плуване и бягане например, ще ви допуснат близко до себе си твърде трудно. Те са твърде независими като хора, свободолюбиви, обичащи уединението, разчитащи предимно на себе си.
3. Ако момчето, с което излизате не е спортна натура, то това най-вероятно говори, че е по-затворен, съзерцателен, замислен и чувствителен тип.

Как той се отнася с приятелите си?

4. Вие можете да го определите като лоялен, коректен и отговорен ако той е от хората, които продължават да дружат с едни и същи приятели над десет години. Това може да издава неговата неспособност и нежелания за промяна, трудната му адаптация към всички нови неща.
5. Ако забележите, че той е изключително комуникативен, винаги завързва запознанства, има приятели от всички етапи на живота си, от всички сфери на дейност, то тава е знак за един социален човек, отворен към другите, към различията и новостите, освободен в своите отношения и действия.
Но внимавайте, защото тези черти може и да се окажат същевременно и символ на факта, че еднообразието и хората твърде бързо го отегчават и му омръзват.

Неговите предпочитания в ресторанта?
6. Мъжете, които предпочитат в ресторанта да си поръчват традиционни ястия – месо и картофи, са кротки, спокойни, отговорни, може би дори консервативни в разбиранията си. От друга страна това говори за липсата на ентусиазъм по отношение на някакви приключения, пътувания, разнообразие, екстремни преживявания.
7. В случай, че забележите предпочитанията му към нетрадиционната кухня и екзотичните ястия, той или парадира с някаква изкуствена изисканост, опитвайки се да ви направи добро впечатление, или е непредвидим, спонтанен човек, експериментатор, който обича предизвикателствата, промените и новите неща.
Нещо повече, може би той по всякакъв начин се стреми да разнообразява ежедневието си, за да открие изход и бягство от еднообразието на живота, от обикновените, сиви дни.

Как предпочита да плаща?
8. Ако той обикновено използва кредитна карта, за да плати сметката в ресторанта, то това може да се интерпретира или като някаква форма на показност и снобизъм или в плана на самоувереността като знак за амбиция, креативност.
9. Ако той предпочита да плаща в брой, той обича независимостта. Уверен е в личните си качествата и способности.
10. Момчетата, които винаги са “с празен джоб”, най-често са от онзи тип хора, разчитащи предимно на другите. Те изискват от родителите си или от приятелката си, постоянно да се грижат за тях и тяхното благо.

Любими телевизионни предавания?
11. Ако обожава да гледа комедийни сериали, то той е от позитивните хора, акцентиращи върху радостта от живота, изолиращи отрицателните му аспекти и свързаните с тях негативни изживявания. Може би именно чрез тази позиция успява да се предпази от стреса, депресивните състояния, отчаянието, безсилието и всички останали и фрустрации.
12. Ако той предпочита да гледа трилъри или сериали от типа на „Спешно отделение” или „От местопрестъплението”, той е човек, който е по-скоро затворен в себе си, вглъбен в мислите си, често предпочита да не споделя проблемите си, а да се опита да ги разреши сам, пази вътрешния си свят недосегаем и трудно допуска хора близо до себе си.

Как комуникира с вас?
13. Уговаряли ли сте си срещи по електронната поща или със съобщение на мобилния телефон? Ако това е така, то може да означава, че във вашите срещи липсва близостта, дистанцията по между ви не е унищожена, че не сте се опознали достатъчно.
14. Момче, което ви се обажда по телефона без притеснение, организира срещите ви лесно и бързо, без излишни колебания и уговорки, то тази освободеност говори, че срещу вас има един директен, открит човек, който няма проблеми с комуникацията, интимността, който е страстен и бързо се привързва към хората, които са му приятни.
15. Ако той ви гледа право в очите, по време на разговор, то това е знак, че на него може да се има доверие, да се разчита. Отдръпне ли се от вас, то това няма да е случайно. Би могло да е провокирано или от факта, че крие нещо от вас или е следствие от това, че не е щастлив и се чувства неудовлетворен от отношенията ви.
16. Ако той говори бързо, ентусиазирано и енергично, може да бъдете сигурни, че това е нещата, които харесва и обича: спонтанността, радостта, веселието. Но може би те фокусирани изцяло върху неговото удоволствие?
17. Тези от мъжете, който говорят бавно, са обикновено надежни, сигурни и твърде внимателни. Не очаквайте от него много изненади и нетрадиционни решения, силни страсти във връзка си. Не забравяйте, можете да бъдете убедени, че той винаги казва онова, което наистина мисли!

Какво е отношението му към партитата?

18. Ако думата “парти” в неговата представи се свързва с голяма компания от приятели и много изпити халби с бира, той може би не е най-големият романтик на света, но е освободен човек, игнориращ бързо негативни мисли и емоции. Той не е във висока степен подложен на драматични психически спадове и не е уязвим на стресовите ситуации.
19. Ако вашият приятел прекарва всяка събота и неделя по нощните клубове, то това означава важността на три основни неща в неговия живот – забавленията, удоволствията и неограниченото количество внимание, от които има нужда да бъде заобиколен.

Не съдете за книгата по нейната корица!
20. Последното, но може би най-важно правило: дори ако той изглежда някак си немърлив и неподържан, обличен често със старите си джинси, кецовете и любимата си изтъркана тениска, дайте му шанс! Най-вероятно е готино момче, което просто не обръща голямо внимание на външния си вид, може би в неговия живот има много по-важни неща от това как изглежда.

Няма коментари: