вторник, 28 септември 2010 г.

НЛО вися над Пазарджик около час

28 септември 2010, 08:20

Странен летящ обект, който светел в червено и зелено, е висял между Пазарджик и Юнаците в продължение на час в четвъртък вечер.
Странното явление било засечено от пазарджишка домакиня, пише пловдивският "Марица". Първоначално тя не повярвала на очите си, защото обектът приличал на звезда. Постепенно обаче започнал да приближава и останал на едно място. Жената извикала и съпруга си, за да се увери, че не се лъже. Мъжът също видял мигащото кълбо. За съжаление обаче семейството няма фотоапарат или камера и не са заснели обекта.

Не за първи път хора от града и околностите твърдят, че са станали свидетели на необикновено събитие. Още през 1989 г. пазарджиклия фотографирал НЛО, а кадрото пратил на уфолога Димитър Делян. Оттогава насам се счита, че това е първата достоверна снимка на неидентифициран летящ обект в страната. Странни тела, излъчващи постоянна или мигаща светлина, могат да се видят от всички населени места в Родопите. Възможно е да става дума за сателити или самолети, но очевидците описват неща, които нямат нищо общо със споменатите.

Няма коментари: