събота, 21 август 2010 г.

Когато пищна означава красива

Нова революция на пищните форми. Забравете за вината при всяка "грешна" хапка. Съвременните представи за красота преливат от щедрост. И в буквален, и в преносен смисъл. Да живее сочната плът!
8470_0.jpg
Но този път обект на желание не са възпълничките Рубенсови мадами. Съвременната пищна жена е по ретро модела на 60-те години на миналия век – с голям бюст, широк ханш, тънка талия, плосък корем и щръкнало, но стегнато дупе. Апетитна хапка. Страстно изкушение. Преливащ сексапил.  
8470_1.jpgМъжете и сексът с пищни жени
Пищните форми изплакват очите, изпълват ръцете, разнежват душата и втвърдяват мъжествеността на силната половинка. Мъжете мечтаят в леглото им да се настаняват създания с голям бюст, заоблено коремче и щръкнало дупе. Кокалите убиват!
Да обикнем тялото си такова, каквото еПоглеждате се в огледалото и моментално започвате със самокритиката: “Виси ми корема, дебели са ми краката, подпухнала съм...” Няма как да не ви се е случвало! Какъв е смисълът? Пропускаме силата на визуалното самовнушение. Нещата са такива, каквито искаме да ги видим. Ние сме такива, каквито искаме да бъдем. Елементарно. Научим ли се да обичаме тялото си, то непременно ще ни се отблагодари.
Като за начало трябва да си изберем любима част от тялото. И щом застанем пред огледалото първо да поглеждаме нея. С течение на времето ще откриваме все по-красиви и красиви неща във фигурата си. А обичта ще дойде от само себе си.
Стайлинг за сочни жени
Женствеността трябва да е на показ. Главата – изправена, стойката – повелителна, походката – енергична. Важно е да придадете по-издължен силует на фигурата си. Рокля под коляното с висока, пристегната талия и дълбоко деколте, е чудесен вариант. Избирайте платове, които не прилепват по тялото, в студени цветове. Избягвайте топлите и ярки цветове като червено, оранжево и жълто, както и десените с едри фигури. Предпочитайте едноцветните костюми и облекла в две части. Деколтетата е хубаво да са остри, а реверите – тесни и издължени. Обувките – на високи токове или платформи.
И звездите ги предпочитат пухкавиМоника Белучи или Карла Бруни? Скарлет Йохансон или Кийра Найтли? Бионсе или Кейт Мос? Дженифър Лопез или Жизел Бюндхен? При два отговора в полза на сочните мацки, влизате в графа “ценители на съблазнителните извивки”. Звездите с гордост разхождат пухкавите си форми на сцената, на екрана и по лъскавите събития. Дори вдъхват кураж на закръглените дами да  обикнат тялото си.  
8470_2.jpg
Искам да напълнея, но не могаАко сте от жените, при които основен проблем е напълняването, едва ли ще проявите съчувствие към по-кльощавите дами. Но и на тях никак не им е лесно.  И в случая нямам предвид сблъскалите се с коварната болест анорексия, а за слабите по рождение. Спомнете си за всичките си приятелки, които се тъпчат с висококалорични храни непрекъснато, а си остават все така болезнено кльощави. Въпрос на ген, на телесна структура, на хормонални нарушения... Каквато и да е причината, желанието за “поне мъничко пищност” често ги измъчва силно. Вместо скъпи лекарства с подозрителна ефективност, предлагам една изпитана бабина рецепта за напълняване:
Смесваме равни количества стръкове от бял равнец и бял пелин. 2 чаени лъжички от добре разбърканата смес запарваме с 1 чаена чаша вряща вода. След 30 минути прецеждаме запарката. Пием по 1 малка чаша (100 мл) 30 минути преди хранене.
Сега разбрахте ли къде е тайното ключе към добрата визия? Представата за нея. Ние я създаваме, околните я обогатяват.

Няма коментари: