понеделник, 25 октомври 2010 г.

За какво фантазират мъжете и жените

Всяка средностатистическа жителка на Земното кълбо си мечтае за богат, красив, любвеобилен мъж с изключителни познания и практически опит в областта на задоволяването на първосигналните животински нужди на човека, в частност жената. Интересно защо мъжете предпочитат да фантазират за закръглено женско дупе, което да експоатират по особено нежен начин с елементи на садомазохизъм.
Обяснението е, всичко в този живот е секс и проводник на сексуалното привличане или отблъскване са сто процентна част от човешките сетива. Гледането, чрез зрението, докосването чрез крайниците, говоренето и слушането чрез устата и ушите, мирисането чрез обонянието и разбира се флуидите чрез седмото ни чувство, което в 99 % от случайте след няколко годишен период на преоценка се оказва, че ни е излъгало. Говорим с охота с човек, който ни допада, защото подсъзнателно имаме сексуални планове за опознаване на неговото тяло. Причина за това могат да бъдат физиологичните му дадености, начина на говорене или изразяване, обема на умствения му багаж или портфейл.
Без значение пол, възраст или религиозна принадлежност, всяко едно човешко действие е продиктувано от желанието за секс. Дори хората, които не са на това мнение са склонни да се съгласят с него, но единсвено пред себе си J

Няма коментари: