събота, 29 януари 2011 г.

Защо ли?Мъжете харесват повече жени в червено...


Мъжете харесват повече жени в червено Ако винаги сте имали притеснения да включите яркия и шармантен червен цвят във всекидневното си облекло, може да забравите за тези мотиви. Научно доказано е, че мъжете се привличат повече от жени, облечени в червения цвят.
Мъжете намират жените, които носят червени дрехи, за по-привлекателни и секси, решиха психолози от САЩ, след като направиха свое проучване по темата. Още по-интересно се оказва, че и жените се заглеждат по-често по мъже, облечени в червено. Според авторите на проучването червеният цвят в много страни и култури се счита за символ на ранга. Така излиза, че на подсъзнателно ниво, ние приемаме субектите, облечени в червено за по-силни и привлекателни.
Така че, дами, ако сте имали скрупули да внесете червен нюанс в ежедневното си облекло, не се притеснявайте. Ще бъдете забелязана, както от колеги и началници, така и от представителите на мъжкия пол. А какво по-прекрасно усещане от това, да сте привлекателна и секси за себе си и другите?

Няма коментари: