петък, 1 октомври 2010 г.

Слави Трифонов прибира 2 млн. долара от турнето в САЩ! Готви се да обиколи и Европа!

Слави Трифонов ще прибере около 2 милиона долара от турнето си в Америка, установи Razkritia.com. Oще преди да заминат за САЩ от екипа на Дългия изчислиха, че на концертите им ще присъстват между 30 000 и 40 000 души. Цените на билетите варирарт от 30 до 50 долара. Простата аритметика показва, че шоуменът ще спечели изключително добра сума от ангажимента си зад океана. Още по- фрапантното в случая е, че Слави няма да плати и лев данък, тъй като фирмата му „Седем-осми” е регистрирана в офшорна зона. Така милионите ще остане в джоба му.

Сайтът Клюки.бг пък съобщи днес, че тежка настинка се стоварила върху него часове преди концерта му в зала „Hammerstein Ballroom” в “The Manhattan Center” в Ню Йорк. Дългият изкарал спектакъла на инжекции, въпреки съветите на лекарите, да не злоупотребява със здравето си.


Той и музикантите му вече изнесоха спектакли в Бостън и Ню Йорк, на които се изсипаха около 6000 нашенци. Трифонов и хората му вече са в Чикаго, където ще изнесат два концерта. Предстоят визити в Лос Анджелис, Монреал(също два концерта) и Торонто. Навсякъде 90 процента от билетите са разпродадени, показа наша проверка.
Как протича турнето?
В Бостън гологлавият тв водещ бил посрещнат като месия, гръмнаха родни сайтове. С възгласи: „Слави президент“ и развяване на на родния трибагреник завършил концерта му пред българската общественост в зала “Джон Ханкок хол“, която наброявала около 1500 души. Трифонов със сигурност е доволен, защото преди да замине за Америка, зложелателите му предвещаваха пълен провал.
Турне в Европа?!
По наша информация Слави вече замисля и обиколка в Европа през пролетта на 2011г. Шоуменът и екипът му смятат да посетят Англия, Испания, Шотландия, Чехия, Гърция, Турция и Германия засега. Той вече е изнасял концерти в Мадрид и Лондон, и българите там с радост ще си платят, за да го гледат отново.
Турнетата в чужбина определено ще напълнят чувствително касата на Трифонов. С това той ще позакърпи бюджета на шоуто си и подчинените му могат да се чувстват спокойни в близкото бъдеще.

Няма коментари: