вторник, 7 септември 2010 г.

Как да се целуваме по-добре?

Хората се целуват, за да удовлетворят една естествена потребност. Стремежът към човешки контакт се дължи на нашия инстинкт, той идва напълно естествено и не може да се обясни.Но техниката на целувката може да бъде обяснена. А да се научи да се целува по-добре, може всеки.
Изкуството на целувката
Какво трябва да се направи, за да може една целувка да се запомни дълго или дори завинаги от вас или вашия избраник?
1. Не се стеснявайте. Потенето на ръцете, виенето на свят, треперенето на коленете са сигурни признаци за това, че сте влюбени. А това е нищо, в сравнение с емоционалното и физическо удоволствие, което ще получите от целувката.
2. Ако имате възможност, създайте интимна и романтична обстановка. За тази цел са подходящи свещите и слабите лампи.
3. Не забравяйте да се погрижите за своя дъх. Лошият дъх може да убие всяко желание за целувка. Ако не сте си измили зъбите, използвайте дъвка или няколко стръкчета магданоз.
4. По време на целувката не стойте като "истукана". Нежно галете с ръка косата на партньора, докоснете ушите му, погалете раменете и гърба.
5. Не мълчете! Ако се целувате това не означава, че трябва да мълчите като риба. Прошепнете на любимия нещо нежно и приятно - само гъдела от дъха ви в ухото му, ще го възпламени още повече.
6. Не се напрягайте - отпуснете се! Напрегнатите устни могат да отблъснат вашия партньор или да го накарат да си помисли, че ви създава някакви неудобства.
7. Не се спирайте само на един вид целувка. Много мъже предпочитат "френската" целувка или както още я наричат "мокра" целувка. Повярвайте нежното докосване на влажни устни може да възбуди много повече, отколкото "общуването" с език.
Как можете да определите дали се целувате правилно?
1. Наблюдавайте реакцията на партньора. Ако той блажено отлита в бездната на вашата безкрайна целувка - може да сте сигурна в успеха си.
2. Ако партньорът ви е в поза за слушане на лекция по философия, трябва да се замислите какво да направите. Не забравяйте, че няма нищо по-добро за постигане на желания резултат от метода на пробата и грешката.
3. Ако той си затваря устата, отклонява от вас очи или веднага след целувката започва да коментира новините, това ще ви даде да разберете, че целуването не му харесва. Не се отчайвайте, а развийте въображението си и опитайте отново. Практиката ще ви доведе до победата!
Най-големите грешки при целуването:
1. Вие сте забравили за партньора си и искате да се целувате само заpади себе си, получавайки огромно удоволствие. Мислите си, че след като на вас ви е приятно, на партньора ви също трябва да му е приятно. Не забравяйте, че той също има предпочитания, чувства и очаквания.
2. Ако смятате, че широко отворената ви уста ще затъмни всичките очаквания на вашия любим, напълно се заблуждавате. Не трябва, разбира се, и да си свивате устните. Оставете го да ви подскаже какво му се харесва. Отговорете с взаимност и той ще ви отговори на свой ред.
Как да се научим да се целуваме по-добре?
1. Практикувайте, тренирайте - всичко идва с опита. Използвайте въображението си.
2. Настанете се удобно и се отпуснете. Представете си обекта на вашето обожание. Представете си, че се приближавате до любимия и започвате нежно да го целувате. Вложете във фантазирането си повече емоции и чувства.
3. Не е достатъчно да се научите само да се целувате с уста. Силният пол има много ерогенни зони. Изследователите съобщават, че 97% от мъжете се възбуждат моментално от целувката по шията. Когато той почувства горещят ви дъх по врата си, нежното докосване на устните и първите целувки - той ще е готов да се разтопи в ръцете ви.

Няма коментари: