вторник, 7 септември 2010 г.

ХУУДУ ИЛИ АФРИКАНСКА ЧЕРНА МАГИЯ

Хууду (hoodoo) не бива да се бърка с ууду (woodoo). Ууду е религия, докато хууду си е чиста проба черна магия, която се прави с една единствена цел: да навредим на нашите врагове. Как става това ли?...
Основната техника при този вид черна магия е изображението. Изображенията на вълнообразни линии, кръгове и кръстове на пода представляват нещо като капан, върху който вашият враг трябва да стъпи. Тези знаци се активират чрез изхрачване върху тях. Когато омразният вам човек ги настъпи, той „отравя” нозете си. Последствията от това са вечно нещастие и постоянни неприятности. Малшансът и болестите стават доживотен спътник на вашия враг.
Магическите изображения на пода трябва да бъдат изрисувани със специален прах, който се състои от сол, лют червен пипер, чер пипер, сяра, гробищна кал, кал, взета от кръстопът, пепел от огнище, счукани черупки от охлюви, паяжина, смачкани насекоми,  конопено въже, гума арабика, прах от кожата на гърмяща змия и яйце от черна кокошка.

СЪЗДАВАНЕ НА НЕЩАСТНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

Създаването на тези нещастни обстоятелства е особено силно застъпено в Африканската магия хуудуу. С тази техника можете осезателно да повлияете върху живота на хората около вас и да го превърнете в истински ад! Има няколко начина за постигане на това:
•   Чрез събиране на кал от обувките на врага и нейната обработка,
•   Чрез съблазняване или подмамване на врага да стъпи върху кутзузлийски кръст,
•    Чрез съблазняване или подмамване на врага да докосне с крака си отровно биле или корен
•   Чрез поставяне на подлудяващ прах в чорапа или обувката на врага ти,
•   Чрез изпиране на един чорап, принадлежащ на врага ти, с кутсузлийски кристали,
•   Чрез използване на магически черни свещи DUME (Death Unto My Enemies)

Кръстовете и змиеобразните вълнисти линии, предназначени за нараняване на врага, могат да бъдат изрисуване с тебешир, но могат да бъдат изградени и с малки камъчета в пясъка или прахта. Символите се разполагат по обичайния маршрут на визираната жертва. За да се активират те, е необходимо, както вече споменах, да се заплюят.
Оттук и страхът на чернокожите от подобни символи. Те никога не стъпват върху тях, защото нито един вещер не е обяснил досега какво се случва с невинни хора, имали нещастието да настъпят такъв един знак…

МАЛШАНС

Малшансът включва всички възможни беди и неприятности, споменати по горе. Те се предизвикват по множество различни начини: чрез устно проклятие, чрез настъпване на вълшебен прах или знак, чрез запалване на черни свещи, чрез поръсване на вълшебен прах зад гърба на врага, след като той те подмине. Може и трябва освен това да се използва прах от изгорели насекоми и змии, поставен тайно и незабележимо върху гърба на прокълнатия.
Доколко е ефективна тази магия? Пострадалите от нея (и останали живи след това) твърдят, че са съсипани, смазани. Те смятат, че никога повече няма да се оправят. Що се отнася до научните обяснения, те липсват изцяло. Науката, както е прието да се казва, мълчи по въпроса…ТАЙНИТЕ НА САТАНИНСКАТА СЕКТА


От незапомнени времена Дяволът се е смятал за Принц на злите духове, изкусител и съблазнител на човечеството, повелител на Ада и олицетворение на абсолютното зло. Напразни са били дори усилията на Инквизицията за  борба с тази напаст. Изтезанията и кладите на Църквата като че ли допълнително разпалвали вярата в дявола и той никога не оставал без почитатели.

Светата Инквизиция изпратила известния демонолог Пиер дьо Ланкор селището Лабурд, за да се справи с тамошните сподвижници на Сатаната. За три месеца той изгорил на клада 600 вещици и вещери. В своята книга „Описание на демоничното и зловредно непостоянство” дьо Лансор дава следното описание на дивите сатанински оргии:

„Танцуват безсрамно, гощават се и гуляят пламенно, съвокупляват се дяволски, содомизират отвратително, богохулстват скандално, отмъщават коварно, отдават се на всякакви гнусни, мръсни и безобразни желания. Държат се грубо като скотове, развъждат противни гадини като жаби, пепелянки и гущери, боравят с всевъзможни отрови и треперят над тях като над съкровища…”

Във великолепната си книга „Ангелско сърце” (филмирана от Алън Паркър) Уилям Хьотсбърг дава едно още по- ужасяващо описание на сатанинската оргия:

„Притаен в един ъгъл, видях свещите, дебелите черни свещи, наредени пред стената. Ако се вярва на книгите, те трябваше да са от човешка лой…

Церемонията се водеше от дебел и румен свещеник. Наметнат бе с черен епатрахил, извезан със златни кабалистични знаци, отпред разтворен. Отдолу беше гол и по възбудения му член играеше трепкавото зарево на свещите…

Силен бебешки плач се извиси над животинските възгласи на паството. От мрака се появи мъж, понесъл ритащо пеленаче. Свещеникът го сграбчи за единия крак и го издигна над главата си, надавайки вик:
-   О, Ваалберит, о, Велзевул, в твое има се поднася това дете.

Всичко стана много бързо. Свещеникът подаде детето на един от послушниците и пое от ръцете му нож. Острието лъсна в сиянието на свещите, когато преряза гърлото на кърмачето, чиито писък се превърна в хъркане.

Изнесоха закланото бебе… Руменият дебел свещеник отхвърли епатрахила и се сведе над девойката, опръскана с кръвта на бебето, и я облада с кратки, бързи тласъци, като куче…

Присъстващите побесняха… Захвърлиха наметала и маски и започнаха френетично да се чифтосват на плочите…”

Хьотсбърг описва тук най- важната и богохулна церемония на сатанинския култ, наричана ту черна литургия, ту черно причастие, ту черен сабат.

Черната литургия е всъщност една гавра. Тя е пародия на най- светия християнски ритуал и с течение на времето се е превърнала в кулминация на сатанинския култ. Да, култ, защото с течение на времето невинните занимания с черна магия лека- полека са се превърнали в истински сатанински култ. Има дори църква на Сатаната, чието седалище е в Ню Йорк.

Черната литургия е ответна реакция на жестокостта,  с която Инквизицията преследвала и наказвала набедените от нея магьосници и вещици. Тези черни литургии се отслужват и в наши дни, но последователите на Сатаната се кълнат, че вече не прибягват до човешки жертвоприношения.

Мнозина не приемат тези лудории на сериозно и смятат, че участниците в тях само търсят някакъв „възвишен” повод за организирането на оргии. Не бива да забравяме обаче, че в целия свят Сатанинската църква минава за една от най- опасните секти.

Тя има свой „филиал” и в България. Тази групичка от маниаци е много добре законспирирана и досега нито един разследващ журналист или полицай не е успял да проникне тайно в техните редици. Защото те съвсем сериозно заплашват със смърт всеки, който се опита да хвърли и един поглед зад кулисите на тяхната извратена и налудничава общност...!.....               -Мнозина не разбират необходимостта да си заземен. Скоро ще откриете, че когато се придвижвате към все по-голямо ускорение, ако не сте заземени, свързани, на нервната ви система ще е трудно. Важността да бъдеш заземен докато променяш своята честота е следната – когато честотата се променя, когато в тялото навлиза повече светлина, то започва да приема повече данни. Понякога много се отегчавате, живеейки във вашия свят и искате просто да се настроите на приемане. Ако не сте заземени, нямаше да разполагате с начин тази информация да навлезе във вашата реалност и вие да я използвате. Тя може просто да претовари вашата система, иначе няма да можете да преведете това, което приемате и няма да сте в състояние да останете спокойни. Вие трябва да балансирате едновременно много светове. Как правите това? Като го възнамерите. Посредством практика. Посредством “декрет”. Заземяването позволява на световете да се сливат и вие да получите достъп до много светове. То ви позволява да чувствате прилив на енергия там, където ви е необходимо, когато това ви е необходимо, за да станете супер-човек.

* Добър начин да се заземявате е да излезете навън и да седнете на земята.
* Излезте и бъдете сред природата.
* Застанете до някое дърво.
* Или седнете до някое дърво за малко.
* Или си изнесете един стол на слънцето и почетете книга, докато слънцето ви огрява.
* Или отидете да плувате, или потопете крака във водата.

Това са елементите. Те изграждат Земята, затова можете да ги почувствате. Вашата работа е да се развивате, тъй като, докато целият човешки вид се придвижва към сливане на измеренията, вашата нервна система трябва да бъде способна да преведе цялата информация, която ще взриви начина, по който дефинирате света. Абсолютно. Това е, което предстои. През последната година информацията, която може да ви е била известна от години, става все по-
общодостъпна. Много хора, които не се интересуват от извънземни, се интересуват от личното си развитие. Те са наясно с това, че е налице нарастващо движение. Нещо се променя. По целия свят. Не става дума само за САЩ. Съществува конфликт в тези времена на енергии. Можете да го наречете схватка. Можете да го наречете грандиозна битка. Битката ще стане още по-грандиозна. Въпросът е чия честота ще преобладава на тази планета и кой ще притежава, манипулира и определя вашата честота. И кои сте вие с маската на хора като честота, и каква точно е вашата задача в тези времена? От съществено значение е да знаете кои сте, какво правите и кога го правите. Докато ставате междуизмерни и докато честотите се променят и енергиите се ускоряват, това, което става е, че вашето тяло преминава през драстична, стремителна промяна. Промяна, с която нервната система, преносителката на информация, трябва да се справи.
Много от вас умеят да готвят и знаят как се използва готварската печка. Има неща, които известно време трябва да печете при 350 градуса и толкова. Това, което се случва на вашата планета сега е, че много хора функционират при честота 350, а сега честотата стига до 450 и до 500! – Те ще изгорят, ако не бъдат извадени и ако не намерят начин да се заземят, или да интегрират преживяването. Нека го правят, когато сигналния бутон им сигнализира, че са в много реалности. Вие трябва да се опитате да боравите с множество реалности едновременно, да си дадете сметка, че го правите и след това да имате място на тази ваша Земя, в която да преведете информацията. Вие нямаше да сте тук, ако за вас не беше важно да заземите информацията и енергията в Земята. Затова, винаги, когато се окажете електрифицирани или заредени с енергия, трябва да си дадете сметка кога сте в изменено съзнание. Трябва да си дадете сметка колко версии на изменено съзнание съществуват. След това трябва да инструктирате себе си да станете като огромен тръбопровод. Когато си дадете сметка, че сте в изменено съзнание и ви се дава
информация, изцеляваща енергия, екзалтация, приповдигнатост, функционирайте като тръбопровод. Пропуснете я през себе си. Признайте, потвърдете, че сте многоизмерно изражение. Регистрирайте го. Не го анализирайте. Оставете го да се филтрира през вас и да премине в Земята. Повече смисъл ще откриете в него по-късно.

малко инфо, което сигурно е познато...


Енергийните центрове  преобразуват енергиите на Вселената и  ги интегрират в нашето тяло ~ като всеки център съответства на определена жлеза и орган; те са като цветни батерии...
Относно храната и вкусовете: лютивият вкус - първа; бобови, ядки - втора; зърнени храни - трета, зеленчуци - четвърта, плодове - пета... Всъщност последните два енергийни центъра Аджна и Сахасрара нямат аналог на ниво физическа храна, по-скоро VІ-ият съответства на ~медитацията, и VІІ-ият на молитвата... 

I чакра: Муладхара, цвят - червен, мантра - ЛАМ
Основни функции: оцеляване, сила, утвърждаване на жизнената енергия.

II чакра: Свадистхана, цвят - оранжев, мантра - ВАМ
Има отношение към нашите първични инстинкти, личния и интимен живот, както и с родовата памет и продължаването на рода.
Основни функции: творчество, създаване на потомство, сексуалност, повишаване на жизнения тонус.

III чакра: Манипура, цвят – жълт, мантра - РАМ
Основни функции: воля, индивидуална сила, храносмилане.

IV чакра: Анахата, цвят – зелен, мантра - ЯМ
Основни функции: любов; състрадание; имунитет; сърдечна дейност.



V чакра: Вишудхи , цвят - светло син, мантра -  ХАМ
Основни функции: творчество и общуване

VI чакра: Аджна, цвят - тъмно син, мантра - ОМ
Основни функции: висш интелект, интуиция

VII чакра: Сахасрара, цвят – виолетов, мантра - АУМ
Основни функции: космическо съзнание.

Няма коментари: