неделя, 3 октомври 2010 г.

Как да го изловим в изневяра?

Как да го изловим в изневяра?
Ако отдавна подозирате гаджето или съпруга си в изневяра, но се чудите как да го изловите, на помощ ви идват технологиите. Сред най-новото в света на техниката са мини камери, удобни и лесни за употреба. Те могат да ни помогнат да изловим "неверния" мъж и да го хванем в крачка.
Как?
Мини устройствата, които заснемат всяка крачка на любимия през деня и вечерта, могат да се скрият в неговата писалка, вратовръзка, копче на риза или дори ръчен часовник. Такава шпионска камера, скрита в някой от изброените предмети, може да заснеме мъжа ви къде се намира, в каква поза и най-важното в чии обятия се намира. Ако, разбира се, прибегнете до тази мярка, трябва да се заредите с търпение, защото е възможно мъжът ви да не ви изневери в същия този ден, когато монтирате камерата. Може и въобще да не ви изневерява (което е най-добрият вариант).

Но ако искате да се успокоите, може лесно да се снабдите с подобна камера от магазин или дори поръчвайки си я онлайн. Цената на едно такова устройство е малко висока - около 120 лева.Но пък ви гарантира време на запис до 2 часа, леко и удобно е, може да заснеме видео на разстояние от 3 метра и аудио на 2 метра.

Насочите ли се към този детективски метод, най-добре е да изберете камера за вратовръзка. Така ще може да видите видеозаписа, заснет фронтално и дори ще зърнете лицето на евентуалната ви съперница.

Не забравяйте, че изберете ли да проследите мъжа до вас с такъв тип шпионска камера, то доверието между вас очевидно е изгубено. Дори и да не се уверите с очите си, че ви изневерява, ще трябва да поработите върху връзката и взаимното доверие, което е разрушено. Успех!

Няма коментари: