вторник, 21 септември 2010 г.

Разбрахме "става ли му" на българския мъж! Но става ли българската жена?!


След като близо три месеца изучавахме "става ли му" на българския мъж, ето че дойде ред да разберем каква е заслугата за това и на българската жена.



Първата по рода си Национална кампания за проучване на сексуалността цели да се добере до подробна информация за интимните способности на дамите у нас, като в основата й отново е независимият сайт за проучвания www.Pitat.me.
"Става ли българската жена" ще засегне дори силно табуизирани теми, като сред въпросите има откровено провокативни: Случвало ли ви се е да симулирате оргазъм?, Случвало ли ви се е да се задоволявате сама?, Добра любовница ли е българката? и т.н.

Дали това е представителна извадка за българската жена?!
Запитванията ще са насочени предимно към мъжете, за да разкрият каква е тяхната оценка за партньорките им, а периодът, в който ще се проведе проучването, е от 20 септември до 20 октомври.
И тъй като считаме, че резултатите от проучването на предишната тема "Сексуалността на българския мъж" вероятно също вълнуват аудиторията, ги предоставяме в едно изречение: "Той е добър и желан любовник, но му трябва повече секс и всеотдайност към партньорката, за да го докаже".

Няма коментари: