четвъртък, 18 ноември 2010 г.

Домашни рецепти за сексуална мощ

Няколко рецепти за възбуждане на желание и стимулиране на половата мощ при мъжете, които могат да се приготвят в домашни условия.

Рецепта на Нострадамус:

Във вряща вода се запарват 10г градински чай, 8 г сърнец и 5 г мента. Получената чаша чай се подслажда с кафеена лъжичка мед.

Сироп от синя тинтява:

С 1 л дестилирана гореща вода се залива 100 г синя тинтява. Сместа се оставя да кисне 6 часа в съд с капак. Прецежда се. Престоява 24 часа, за да се утаи. Прибавя се 1 кг и 800 г нерафинирана тръстикова захар. Поставя се на бавен огън, докато количеството остане наполовина.



Подправката шафран.

Сироп от шафран:

В 1 л вино се накисва за 8 дни 25 г шафран. После течността се прецежда. Прибавя се 1 кг карамелизирана захар. След 24 часа сместа се вари на бавен огън, докато остане на половина.

Влюбено вино:

В 1 л вино малага се накисва за 15 дни 30 г канела, 30 г женшен, 30 г ванилия. Разклаща се всеки ден. Прецежда се. Виното се пие по 1 ликьорна чашка 4 часа преди и по време на любовните отношения.

Ликьор на любовта:

В 1 л ракия се накисва за 15 дни Юг канела, 20 г лимонени кори, 15 г ким, 5 г кориандър, 5 г външна кора от индийско орехче, 5 г ванилия. Разклаща се всеки ден. Отделно се приготвя сироп от 1 кг горена захар и 1 л вода. Двете течности се смесват. Пие се по 1 ликьорена чашка преди полов акт.

Мляко от кокошка:

Жълтък от много прясно яйце се разбива в 1 чаша прясно мляко. Прибавят се ликьорена чашка ром, 2 к. л. горена захар на пудра и 10 капки ванилов екстракт.

Няма коментари: