събота, 30 октомври 2010 г.

Компютърен съновник

  1. АКАУНТА си ако сънуваш, чакай новина в най-скоро време. Ако си сменяш акаунта, не започвай нова работа – няма да бъде успешна. Ако сънуваш стария си акаунт, вероятно трябва да се замислиш и да извлечеш поука от минали преживявания. Ако пък сънуваш нов акаунт, това е индикация, че имаш нужда от промяна.
  2. АНОНИМЕН да срещнеш или да бъдеш в съня си вещае, че изпитваш неоснователна боязливост за дадени решения. Трябва да преосмислиш приоритетите си и да се подготвиш за промени, за които ще ти е нужен кураж. Внимавай да не изпуснеш добра възможност за развитие в личен и професионален план заради неувереността си.
  3. БИСКВИТКИ ако сънуваш, значи си оставил малки, незначителни проблеми да ти влияят много и да определят хода на живота ти. Може също да означава, че социалният статус и самочувствието ти растат.
  4. БЛОГЕР ако сънуваш, че си, това е знак, че предстоят значителни промени в живота ти. Ново начинание ще се увенчае с успех, ще научиш добра вест.
  5. GOOGLE ако ти се присъни и не намираш нещо, ще се почувстваш късметлия наяве. Ако го намериш, пази се от вероятни грешки.
  6. ИМЕЙЛ ако изпращаш или получаваш насън, трябва да отделиш повече от времето и вниманието си за близките, семейството или любимия.
  7. ИНКОГНИТО станеш ли насън, таиш напразни надежди за нещо. Ако си имаш работа с невидим човек, някой ще се помъчи да ти навреди.
  8. ИНТЕРНЕТ ако сънуваш, очакват те интересни запознанства и значителни промени в начина ти на живот. Ще трябва обаче добре да помислиш, преди да ги приемеш, защото някои от тях определено не си струват усилията.
  9. КОМПЮТЪР ако видиш насън, вероятно си претрупан с работа и имаш нужда от помощ. Ако купуваш компютър, очаква те някаква промяна или дълго пътуване. Ако работиш с компютър, ще имаш добри постижения и почтени доходи. Друг ако работи с компютър, ще започнеш ползотворно сътрудничество. Повреден компютър в съня е предупреждение за спънки или пречки в работата ти.
  10. КОМПЮТЪРНИ ИГРИ ако играеш, значи имаш добри шансове, но пропиляваш възможностите си.
  11. ЛАПТОП ако видиш в съня си, ще възстановиш стари взаимоотношения с някого. Сънят е знак, че усещаш липса на стар приятел. Също така може да е предупреждение, че трябва да потърсиш чуждо мнение относно твое начинание. Ако нещо ти тежи, най-добре е да поговориш с твои близки, за да се предпазиш от грешки.
  12. ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ ако получиш насън, промени те очакват.
  13. ПИШЕШ ли насън в блога си, добри вести ще получиш.
  14. ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ ако виждаш насън в своя или в друг сайт, ще се отдадеш на дребни удоволствия.
  15. RECICLE BIN ако сънуваш, очаквай неприятности, които ще ти донесат разочарование. Сънят вещае и малки изненади.
  16. СТАТИСТИКА в съня е предупреждение, че висшестоящите внимателно следят и анализират действията ти – бъди предпазлив и примерен.
  17. СТИХОТВОРЕНИЕ ако публикуваш в сайта си, или ако четеш такова насън, наяве ще излъжеш или ще бъдеш излъган.
  18. СЪРФИРАШ ли в интернет насън, вероятно пропускаш нещо важно наяве. Може би не обръщаш достатъчно внимание на някой близък или приятел или загърбваш доста добра възможност за реализация или изява.
  19. ТРОЛ че си, ако сънуваш, имаш потиснати сексуални желания. Този сън може да означава също, че наяве си обидил някого, но още не си поискал извинение за поведението си.
  20. ХАКЕР ако си насън, наяве ще постигнеш успех, ще победиш враговете си с умения и способности. Друг ако е хакер, приятел ще ти помогне или ще те защити.
  21. ЧАТИШ ли в съня си, това е предупреждение, че допускаш грешки в работата си, които няма да останат ненаказани. Не разчитай на помощ или застъпничество от колеги или приятели

Няма коментари: