събота, 30 октомври 2010 г.

Мъжете в слипове са идеалните съпрузи.

Бельото издава сексуалната нагласа и интимните настроения. Избора на бельо е ключа към сексуалните възприятия и възможността на човек за романтични фантазии и пречупване на консерватизма в секса.
В мъжете предпочитащи слипове няма романтика. Техните сексуални фантазии са твърде ограничени. Те подаряват цветя, защото така трябва, могат да ви заведат на хотел, защото предполагат, че това е романтика, могат да ви обсипват с загриженост и ласкателства, но в тяхно лице никога няма видите човека, които би ви завел до седмото небе и да остане там с вас.
Мъжете в слипове са уязвими, лесно раздразнителни и често страдат от комплекси. Поведението им се определя от силното влияние на семейството. Те не са инициатори, а по-скоро добри изпълнители във всяко едно отношение. С тях живота е спокоен и безпроблемен. Те са отдадени на семейството. Те са едва ли не идеалните съпрузи, защото ще ви обграждат с внимание и разбиране. Тяхната чувствителност и съпричастност ги прави чудесни приятели и незаменими другари в живота.

Няма коментари: