сряда, 15 септември 2010 г.

Дневниците на Емилия: По твоите следи...

Приятели, много се радвам, че се осъществиха снимките на песента "По твоите следи". Вчера заснехме клипа. Мисля, че нещата ще се получат много добре.
До броени дни клипът ще бъде монтиран и се надявам да ви хареса. Целият екип се постара видеото да е много различно и нестандратно. Като цяло се опитахме в него да има драматизъм и много страст.
Историята пък е разказана и от една танцова двойка, чрез много ефектна хореография на танца на влюбените - румбата. Компания ми прави една червена змия, която беше в тон с роклята ми. Радвам се, че ще зарадвам с този клип много хора, които харесват баладата "По твоите следи". Предоставям ви снимки, за да придобиете представа за това, което се е случвало на снимачната площадка.Друга новост около мен е, че всички мои фенове утре може да ме гледат в предаването "Комиците" от 21:00 ч. Беше наистина много весело, смях се от сърце и истински се забавлявах. Чувствах се много добре в компанията на всички актьори, които имам удоволствието да познавам.

Тази вечер ще забавлявам всички в Доспат, а утре почитателите ми от Ямбол да се готвят за един истински купон. 

Емилия: Заминавам за Испания...Здравейте отново приятели!
Предстои ми пътуване до Испания. Радвам се, че ще се срещна с българите в града Торевиеха. Участието ми ще бъде на 4-ти вечерта.
Сигурна съм, че ще видя много готини хора. След като се върна ще ви разкажа как е минало. Надявам се да имам време да се поразходя! Чао! Целувам ви!


Емилия: Продължавам да отговарям на въпросите ви...

Емилия: Продължавам да отговарям на въпросите ви...


Здравейте! Тъй като съм обещала да правя всички мои фенове съпричастни с това, което ми се случва искам да кажа, че утре аз и някои от моите колеги ще участваме в телевизионна програма, която ще се заснеме в комплекс "Камелот" на Слънчев бряг.

Радвам се, че ще участвам с две песни. Знам, че хората много харесват песента "Ще се влюбиш” и смятам тя да е едното парче, което да се сдобие с тв версия. Другата песен, която ще изпълня е ремиксът на "По твоите следи". Ще снимам клип на баладата, но не искам да ощетявам и ремикса. Мисля, че тв версиите ще се получат добре, ще бъдат добре монтирани и ще се харесат на всички наши почитатели. Сега продължавам с въпросите, които ми задавате на моя email: emilia@hotnews.bg
- Мислиш ли да запишеш песни с Кости?
- По принцип нищо не се знае. Разбира се, че е възможно, но за момента нямам такова намерение.
- Би ли направила кавър гръцката песен - "Aggele Mou"?
- Харесвам тази песен, но никога не съм имала намерения да я купувам.
- Какво мислиш за пластичните операции и ти имаш ли такива?
- Имам само една единствена в живота си и мисля за момента да си остана с нея. Иначе нямам нищо против, но мразя хора, които се вманиачават и си правят по 10 операции. Това вече е неестествено.
- С кой режисьор ще снимаш клипа на "По твоите следи"?
- С Данчо Петков.
- Каква песен да очакваме от теб, след като клипираш баладата?
- Имам изненада, но за момента не искам да говоря. Дала съм дума, че когато всичко стане факт, ще започнем рекламна кампания за това, което правим.
- Има ли приятелство между поп-фолк певиците?
- Мисля, че с Галена сме добри приятелки. Опровергаваме слуховете, че има вражди и скандали между нас. Все пак ние сме жени, донякъде сме злобни и завистливи, така че не мога да отговоря на този въпрос. Според мен навсякъде има злоба и завист.
- Мислите ли за втори дует със Стефан Илчев?
- Да, мислим. С него си останахме преди всичко добри приятели, въпреки че с останалите ми дуетни половинки не съм ставала толкова близка.
- Кой ти е любимият филм?
- Нямам един. Имам много любими филми, които са различни като тематика. Не мога да сравня "Гладиатор" с "Хубава жена", например...  Доста филми са ми се запечатали и мисля, че ще ги помня цял живот.
- Кой е най-ценният момент в живота ти?
- За мое щастие съм имала много ценни и вълнуващи моменти в живота си. В никакъв случай няма да кажа раждането на детето ми, защото мисля че сега имам много по-скъпи моменти с Иван, отколкото самото раждане. Говорили сме си и с доста мои колежки, те смятат същото. Получаването ми на първата награда, също ми е много скъп момент. Никога няма да забравя и моята сватба. Това са спомени, които никога няма да забравя, защото съм била щастлива, когато са ми се случвали. Надявам се да имам и още по-вълнуващи и незабравими моменти.
- Кое човешко качество най-много цениш?
- Доверието... Независимо дали при приятелство или в семейството. За мен най-важното нещо е аз и човекът до мен да си имаме доверие.
- Би ли се включила в хореография за твой клип? Ще е интересно да те видим как танцуваш танго, например...
Не се виждам в тази светлина, но никога не казвай - "никога". С годините на човек му идват нови идеи и нищо не се знае. Понякога ми се правят много луди неща,  друг път съм по-умерена. Зависи от настроението ми ...

Дневниците на Емилия

Емилия: Мъчно ми е, че турнето свършиЕмилия: Мъчно ми е, че турнето свърши
Целувки на всички мои приятели. Турнето свърши. Казвам го с малко тъга, защото наистина ми е мъчно.
След всичките успешни концерти и след всичките афтър партита с моите колеги наистина ще ми липсва всичко това. Надявам се догодина пак да имам възможността да бъда на турне 2011.

Предоставям ви снимки от последните два концерта в Пазарджик и Благоевград.
Искам да поздравя всички с микса, който звучеше цял месец на турнето.
.

Няма коментари: