сряда, 15 септември 2010 г.

Дразните ли се когато тои/тя Ви пита къде ще, или къде сте ходили?

ImageТова за жалост е един доста срещан проблем у нас. Да попиташ половинката си къде ще излиза или с кого? Това се оказва голям проблем за повечето връзки. Винаги партньора който бива попитан се дразни за това, че едва ли не не може да има тайни. Може би е ревност? А може би просто обикновенно любопитство? Това ще се опитаме да уточним в тази статия. 
Ако ти си момиче и приятелят ти често, когато му казваш, че ще излизаш, те разпитва с кого ..защо итн. това съвсем не е признак на ревност, просто момчето се интересува от теб и може би до определена степен му е любопитно с кой все пак ще бъдеш на вън.
Все пак не трябва да забравяме, че един нормален разговор между хората не би могъл да просъществува без въпросителни въпроси. Част от тях са именно от този род: "какво правиш?", "как мина деня ти", "ще се видим ли" итн. Много хора се опитват да прекриват тези неща и именно заради това се пораждат съмнения и неясности в отношенията между хората. Тук идва момента с доверието, това, че партньора Ви се интересува от вас и поразпитва малко повече съвсем не означава, че той ви няма доверие.
За това постарайте се такива малки неща да не застават между това да бъдете щастливи, да се обичате и да протича нормален разговор без недомлъвки. Ще Ви помоля да оставите коментара си под статията за това ..дали ви се е случвало това и дразните ли се когато ви разпитва.
 
SMS Изневяра, внимавай на кого изращаш!
ImageЕдна четвърт от потребителите на мобилни телефони благодарение на sms-услугата са открили, че тяхната половинка ги мами. Всеки пети от тях по погрешка е изпратил съобщение на партньора си вместо на любовника или любовницата си, показва проучване, направено в Австралия.

В анкетата са участвали 1200 потребители на мобилни телефони. 40% от потребителите изпращат най-малко по 7 sms-а. 15% казват, че използват тази услуга само в случаите на сватба или кръщене, а 14% признават, че са изпращали sms-и от църква.

Проучването е показало, че всеки трети потребител на gsm тайно проверява съобщенията на партньора си, в резултат на което този вид шпионаж е най-честата причина за раздяла. Жените, по-често от мъжете, проверяват с кого любимият си контактува, а най-добрата възможност това да се направи е когато той спи или е в банята.

Данните от проучването показват, че обикновено се откриват съобщения, изпратени като шега, който по-скоро имат за цел "убиване" на времето. Изследването сочи още, че 10% от разводите са свързани със sms-те, съобщи БГНЕС.
 
Нестандартния секс повдига адреналина!
ImageПубличните места и използването на всякакви средства при сбъдването на сексуалната фантазия са все още част от забранения плод.

Има много начини да повдигнеш адреналина във вените си. Вариантът е един единствен, осмели се да се отдадеш на нестандартното и неочакваното, особено по отношения на любовта. За много мъже гледката на партньорката им, която получава несравнимо удоволствие, се запечатва в съзнанието и почти никога не се изтрива оттам. Ако искате да опитате нестандартен секс в банята или на друго необичайно място, не се колебайте, пише БГНЕС.

Можете да изпробвате "сладкия метод", като включите в играта малко мед или сметана. Много сексолози твърдят, че жените се притесняват да опитат новото и не се чувстват удобно, за да се концентрират над усещанията си. Ключът към успеха е да се отпуснете и да дадете воля на това, което тялото ви чувства.

Няма коментари: