понеделник, 11 октомври 2010 г.

Трикове на отслабването

Трикове на отслабването Отслабването е важна тема, заемаща централно място във всеки женски разговор. Затова ще се опитаме да ви представим списък с изпитани, гарантиращи ефект златни трикове на отслабването, които ще ви помогнат в борбата с килограмите:
Яжте по-малко, но по-често. Хапвайте няколко пъти през деня, 4-5 хранения, но в по-малки количества. Така няма да претоварвате стомаха и да го разширите.
Избягвайте "скритата захар". Бисквити, кифли, кексове и пайове съдържат извънредно много въглехидрати и скрита захар, която ви трупа излишни калории. Това се отнася и за сметаната в кафето, сосовете и газираните напитки.

Физическа активност. Не можем да говорим за отслабване, без да споменем и физическата дейност. Всяка диета или режим на отслабване са обречени на неуспех, ако не ги съчетаете с поне някакъв вид физическа активност. Това може да е спорт, фитнес, гимнастика, бягане, качване на стълби, разходки пеш и т.н. 
Избирайте храни, които ще ви заситят. Вкусните пици и бързи закуски, мазните храни и пържени ястия са апетитни за стомаха, но изключително натоварващи за организма. Освен това ни докарват до много излишни килограми и т. нар. "празни" калории. По-добре избягвайте този тип храни, за сметка на зърнените ястия. Те засищат стомаха, без да пълнеем от тях.

Няма коментари: