понеделник, 26 юли 2010 г.

Вредни въздействия от астрални същества.

Астралното същество е дух-паразит (на биополето), поддържащ съществуването си чрез използване енергията на поразения, вследствие на което при втория се получава дефицит на тази енергия, а тя, както е известно , е най-важният фактор за съществуването на човека.Тук ще се спрем на астралните същества от тип – човешки астрален дух.

Съществуват няколко класа астрални същества, които предстои да бъдат описани в някоя от ежемесечните публикации). Астралните същества това са астралните тела на хора, починали преждевременно, преди предопределеното им време за напускане на физическия свят, вследствие нелепи ситуации - убийства във всичките им разновидности (вкл. във войни), самоубийства, катастрофирали, неродени бебета вследствие аборти, непогребани и неопяти, кремирани, и всички онези, на които преждевременно насилствено е отнет живота.

Духовете на тези хора остават в низшите сфери на астралния свят, докато не дойде момента за следващото им въплъщение, ако въобще успеят да достигнат до него. Всички те са постоянно около нас, запазили своите чувства, страсти, желание за живот, които в астралния план са пъти по-силни. За да продължат съществуването си в астралния план, тези същности се нуждаят от енергийно подхранване.
Страдащи за своите неизживени мечти и за погубения си живот, блуждаейки измежду живите те лесно и бързо намират удобни „хазяи”, чрез които да изживеят недоизживяното. Прикачвайки се към енергийното тяло на „хазяина”, те започват да „смучат” енергията му, като го правят все по-слаб и по-слаб и беззащитен, докато не постигнат своята така желана цел - да живеят отново, като се наместят изцяло във физическото му тяло, така както някога и те са имали и управлявали физически тела.
Това представлява т.нар. обсебване. Човек може да бъде обсебен от тленни и нетленни същества. Механизмите са различни. И тъй като само светците, героите (в истинския смисъл на думата) и хората, изчистили всичките негативни черти на характера си не се превръщат в полеви паразити, оказва се, че астралните същества не носят нищо добро (в изкл. редки случаи е възможно), а напротив предават своите зловредни навици на тези, чрез които живеят и които управляват.

Резултатите са налице. Те се изразяват във всички сфери от живота на пострадалия човек. Постепенно започват да намаляват моментите на щастие и радост; намаляват или изчезват късмета и успехите или в най-добрия случай те са на пикове и спадове; появява се умора, при по-силно въздействие-постоянна умора дори сутрин, след сън човек се събужда изморен (най-често срещания признак-знак за „изцедената” почти до краен предел енергия).
Възможна е появата на епилептични припадъци, световъртеж или замаяност, безпричинно гадене, главоболие, шум в ушите (последните могат да се дължат и на физически заболявания). В професионалната сфера започват трудности и спънки, често започва намаляване на приходите. Започват промени и в отношенията с хората. Чували ли сте някой да казва за близък „Брей, това не е същият човек” или „На моменти става друг/Все едно не е той/тя.”

Вследствие е възможна, в повечето случаи негативна промяна в поведението на околните спрямо обсебения. Засилва се чувството на страх и несигурност не само у обсебения, но и у хората, с които контактува ежедневно. Не закъсняват и плашещи, объркани и нехарактерни за човека мисли, а също и нелепи ситуации(напр. падания, различни наранявания, катастрофи, нетипични обърквания в определени ситуации, изгубване на вещи, повреди на уреди и мн.др).
Възможни са пристрастявания, отслабва способността за концентрация върху каквото и да било, сънуването на кошмари или „глупави”, „откачени”сънища (доколкото могат да се използват тези определения за сън, но читателят разбира какво имам предвид) също са резултат от обсебване. Силно обсебените могат да чуват гласове, да виждат картини в мислите си-така получават ясновидска информация от ниско астрално ниво. Запомнете!

Гледането на кафе, карти боб, чуването на гласове, автоматичното писане и драскане, говоренето с мъртви, викането на т.нар. „Кики”, въртенето на чинийка и др., работата с махало при някои, всички тези начини за получаване на ясновидска информация са от негативния астрален свят, от паралелни светове или т.нар. извънземни светове и стават чрез контакт с астрални същества, духове на починали, същества от паралелни светове, извънземни същества и др. - все същности от негативното.
На път за мястото, където отивате да ви „гледат” замислете се за вредите, които може да ви донесе един такъв контактьор и по-точно от кого той получава своята информация, директно от всемирния информационен източник (правилният начин присъщ само на изчистили негативите си силно одухотворени хора, които се срещат много рядко) или от по горе описаните астрални същности, които вече знаете какво представляват и какво носят на този, който контактува с тях.
Искайки информация от такава същност (чрез „гледачката/а”), Вие се „отваряте” за нея и можете да станете неин пленник доживотно, а дори и след напускане на физическия план. А да не говорим колко много астрални форми са събрани около медиумите и контактьорите, които само чакат някой да дойде и „с разтворени обятия” (с каквито не съзнавате, че сте на такива места) да ги приюти в своето тяло. Случаите на внезапно влошилите се след посещение на такова място са стотици. Най-лекото, което можете да почувствате в последствие е леко неразположение, умора, главоболие, гадене може и повръщане (един от признаците на обременяване с негативна енергия, но признак не само на това), прималяване, бледност.

Тежки последствия са епилептичния припадък, които можете да получите, силен шум в ушите, загубата на равновесие, замъгляване до временно абсолютно изгубване на зрението, изпадане в депресия и ред други, които дори не можете и да си представите, че могат да ви се случат вследствие „едно безобидно гледане” от една на пръв поглед мила женица. Ако можехте обаче само да видите, от кого добива информация тя... Малко е да се каже, че „косата ще ви се изправи”.
Мога да кажа още, че астралните същества са изследвани научно и отдавна познати на много учени-физици, разполагащи с апаратура за заснемане и улавяне на източници с дължина на вълната в UV спектъра, в който простото око не може да вижда. „Дамата в кафяво” е първият призрак заснет в Англия и изваден на хартия. Множество научни трудове са публикувани в доста страни, най-вече САЩ и Русия. NASA потвърждава изследванията.

Много са и университетите по света, които откриват катедри по „Парапсихология” и др. занимаващи се с подобен род дейности. Телевизия „Дискавъри” неведнъж излъчва документални филми по темата. Доста са и хората, които виждат астралните същества. Това става главно нощем на тъмно.
Тези хора описват „полупрозрачни синкави тела”, „несравними с никоя земна материя”, „много ефирни, през тях се вижда”, „светещи с различна сила, но общо светещи слабо”. „Висящи във въздуха” или „стъпили на земята, опитващи се да боравят с предмети от физическия свят”. „Те са най-различни”, „виждат се и по отделно и на групи”, „изглеждат така както са изглеждали приживе, но има и някои деформирани форми”. Възможно е астралните същества да бъдат зрително доловими и на дневна светлина, като тогава са само контурирани. Известни са случай и на видени астрални тела с плътност близка до физическите тела. Като обобщение ще кажа, че астралните същества качествено и сигурно увреждат психиката и пречат на поразения да получава положителни емоции от живота под каквато и да е форма.

Няма коментари: